Meedoen met jouw organisatie, buurt of initiatief

👇 Wil je laten zien hoe jij of jouw organisatie bijdraagt aan de sdg’s? Bekijk de uitnodiging van Jasper 👇

Veel van de activiteiten op Festival 2030 worden georganiseerd door deelnemers zelf. Als jij in jouw organisatie of buurt actief bent binnen een van de sdg’s, dan nodigen we je van harte uit om tijdens Festival 2030 een activiteit te organiseren. Dit kan van alles zijn: een open middag, een korte workshop of een bijeenkomst voor potentiële vrijwilligers. Een activiteit kan 5 mensen of 500 mensen trekken.

Ook activiteiten die al gepland zijn nemen we graag op in onze programmering.

We helpen je graag om je activiteit vorm te geven. Daarnaast ondersteunt Stichting 2030 je in de organisatie en communicatie van jouw activiteit. We zetten je initiatief op de kaart en brengen je desgewenst in contact met andere initiatiefnemers. Ook ben je van harte uitgenodigd voor alle activiteiten en speciale momenten tijdens het festival.

Neem voor meer informatie of om jouw activiteit aan te melden contact op met meedoen@stichting2030.nl

Drie mensen achter een tafel in The Field met een vlag van de sdg's op de achtergrond

Meedoen

Aanmelden bottom-up activiteit:

meedoen@stichting2030.nl

Ben jij in jouw organisatie, buurt of leven bezig met een of meer sdg’s? We geven je graag een podium tijdens Festival 2030.

Partnerships festival:

partners@stichting2030.nl

We nodigen ambitieuze en innovatieve bedrijven uit om als partner de signature events en Festival 2030 mede mogelijk te maken.