Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Vrolijk met de Ukelele

26 september - 13:00 tot 15:30

€25

Heb je altijd al een instrument willen leren bespelen, maar is het er nooit van gekomen? Misschien omdat je denkt dat het te moeilijk is of het teveel tijd kost. Dan heb je waarschijnlijk de ukelele nog niet ontdekt!

Op zondag 26 september van 13.00 uur tot 15.30 uur geeft Brigitte een ukelele workshop (minimum leeftijd 15 jaar). Ze zal je leren om met een paar eenvoudige akkoorden een liedje te begeleiden. Deze workshop kost €25,- inclusief een drankje en gebruik van een ukelele. Kijk voor meer info op www.b-ukeful.com of neem contact op met Brigitte, b.berghahn@gmail.com of 06-42761363.

Over De Hof van Seghwaert: De Hof van Seghwaert is een oude perenboomgaard midden in de stad Zoetermeer. Een stukje geschiedenis uit de tijd dat Zoetermeer nog een dorp was en er meerdere grote boomgaarden waren. Nu is de boomgaard een groene oase waar buurtbewoners bij elkaar komen, samen de boomgaard onderhouden en vele activiteiten plaats vinden. “Je leven lang leren” is een belangrijke pijler van de Hof van Seghwaert. Iedereen kan iets, samen kan je alles!

Meer informatie: www.hofvanseghwaert.nl en info@hofvansegwaert.nl

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
13:00 tot 15:30
Kosten:
€25
Activiteit Categorieën:
, ,

Organisator

De Hof van Seghwaert
E-mail:
info@hofvansegwaert.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Hof van Seghwaert
Perenboomgaard achter Gaardedreef 169
Zoetermeer, Zuid-Holland 2723 AZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie