Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Rondleiding BioPartner 5

21 september - 15:30 tot 17:30

Gratis

De onverbiddelijke opwarming van de aarde benadrukt de noodzaak van aanpassing van ons gedrag: minder CO2 -uitstoot, duurzaam omgaan met grondstoffen en aandacht voor de natuur. BioPartner 5 is zowel het eerste energieneutrale laboratorium als het eerste Parijsbestendige gebouw van Nederland. Door grootschalig hergebruik van materialen, een duurzame instelling en aandacht voor biodiversiteit is BioPartner 5 een voorbeeld geworden voor de bouw. Kom luisteren naar Thijs de Kleer (Directeur BioPartner) die vertelt over duurzaamheid in laboratoriumgebouwen en hoe BioPartner 5 tot stand is gekomen. Ontdek tijdens de rondleidingen hoe circulariteit en duurzaamheid op alle niveaus van het gebouw zijn toegepast, van een hergebruikte stalen constructie tot en met het meubilair in de vergaderzalen. Wissel van ideeën tijdens de afsluitende borrel in het sfeervolle bedrijfsrestaurant de Keet.

Over BioPartner
BioPartner creëert de ideale groeiomgeving voor Life Science start-ups en scale-ups. De stichting beschikt hiertoe over vijf gebouwen met kantoren, laboratoria en vergaderruimtes. Daarnaast biedt BioPartner ondersteunende, facilitaire diensten, startersbegeleiding en toegang tot relevante netwerken.

Deelnemen
BioPartner hanteert een minimaal aantal van 10 en een maximaal aantal van 30 personen voor deze activiteit. Interesse om deel te nemen? Stuur een mail naar servicedeskbp5@biopartnerleiden.nl om je aan te melden voor de presentatie, rondleiding en borrel.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Organisator

BioPartner Leiden
E-mail:
servicedeskbp5@biopartnerleiden.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Biopartner 5
De Limes 7
Oegstgeest, Zuid-Holland 2342 EH Nederland
+ Google Maps