Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Polder in het Park

22 september - 14:00 tot 16:00

Stichting Land van Wijk & Wouden neemt op woensdag 22 september afscheid van de regio met Polder in het Park. Om inwoners van de regio en partners te bedanken voor hun steun en enthousiasme in de afgelopen 14 jaar, wil het bestuur van de stichting iedereen uitnodigen. Let op: in verband met de coronamaatregelen is er alleen toegang na aanmelding.

Polder in het Park

Alle kinderen in de regio Land van Wijk en Wouden (en hun ouders of begeleiders) zijn woensdag 22 september van 14.00 tot 16.00 uur welkom op het evenemententerrein van park De Houtkamp in Leiderdorp. Milieu Educatie Centrum Leiderdorp zorgt voor een activiteitencarrousel, op het programma staan een proeverij uit de polder, een wormenonderzoek, waterbeestjes tekenen, ontdektafel en watertafel ‘klimaat in het dorp’, levend ganzenbord over weidevogels en knutsel je eigen polderdier. Aan het einde van de middag gaat iedereen naar huis met een echt boerenijsje van De Dames van Akkerlust. Alleen toegang na aanmelding, mec@leiderdorp.nl. BSO’s zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden.

De Houtkamp is een park in het hart van Leiderdorp. Het ligt aan de Engelendaal en de Persant Snoepweg. Er zijn twee parkeerplaatsen bij de Houtkamp. Met de bus stap je uit bij de Winkelhof. Het evenemententerrein is het grasveld in het midden van het park.

Gegevens

Datum:
22 september
Tijd:
14:00 tot 16:00
Activiteit Categorieën:
,
Activiteit Tags:
, ,

Locatie

De Houtkamp
De Houtkamp
Leiderdorp, Nederland
+ Google Maps