Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Nacht van de Vleermuis

28 augustus - 20:30 tot 22:00

Op zaterdag 28 augustus om 20:30 is het De Nacht van de Vleermuis. Vrijwilligers van het vleermuisplatform Zoetermeer vertellen over de veelzijdige luchtacrobaten die in de hof jagen op muggen en andere insecten. In groepjes lopen we een stukje door de boomgaard om te kijken naar de vleermuizen en te luisteren naar hoe de echogeluiden veranderen als ze een prooi in zicht hebben.

Aanmelden kan per mail via info@hofvansegwaert.nl. De locatie is Hof van Seghwaert, de perenboomgaard achter Gaardedreef 169, 2723 AZ Zoetermeer. Een vrijwillige donatie aan het Vleermuisplatform wordt op prijs gesteld. 

Over De Hof van Seghwaert: De Hof van Seghwaert is een oude perenboomgaard midden in de stad Zoetermeer. Een stukje geschiedenis uit de tijd dat Zoetermeer nog een dorp was en er meerdere grote boomgaarden waren. Nu is de boomgaard een groene oase waar buurtbewoners bij elkaar komen, samen de boomgaard onderhouden en vele activiteiten plaats vinden. “Je leven lang leren” is een belangrijke pijler van de Hof van Seghwaert. Iedereen kan iets, samen kan je alles!

Meer informatie: www.hofvanseghwaert.nl en info@hofvansegwaert.nl

Gegevens

Datum:
28 augustus
Tijd:
20:30 tot 22:00
Activiteit Categorieën:
, , , ,
Activiteit Tags:
, , ,

Organisator

De Hof van Seghwaert
E-mail:
info@hofvansegwaert.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Hof van Seghwaert
Perenboomgaard achter Gaardedreef 169
Zoetermeer, Zuid-Holland 2723 AZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie