Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Muziek in de boomgaard

5 september - 12:30 tot 17:00

Pay what you can

Op 5 september maar liefst 2 optredens in de boomgaard De Hof van Seghwaert: singer-songwriter Leane Serena en de Americana band Mess Around.

Mess Around is een semi akoestische band met Country en Folk invloeden in een modern jasje, begeleid door gitaren, mondharmonica, ukelele en drums. Mess Around speelt om 12:45, 14:15 en om 15:45 uur. Leanne Serena is een zangeres en singer-songwriter. Haar muziek kan worden omschreven als easy listening met invloeden uit de country, americana, folk en popmuziek. Leanne treed op om 13:30, 15:00 en 16:30.

Kom ook en geniet mee van deze fantastische artiesten!

Over De Hof van Seghwaert: De Hof van Seghwaert is een oude perenboomgaard midden in de stad Zoetermeer. Een stukje geschiedenis uit de tijd dat Zoetermeer nog een dorp was en er meerdere grote boomgaarden waren. Nu is de boomgaard een groene oase waar buurtbewoners bij elkaar komen, samen de boomgaard onderhouden en vele activiteiten plaats vinden. “Je leven lang leren” is een belangrijke pijler van de Hof van Seghwaert. Iedereen kan iets, samen kan je alles!

Meer informatie: www.hofvanseghwaert.nl en info@hofvansegwaert.nl

Gegevens

Datum:
5 september
Tijd:
12:30 tot 17:00
Kosten:
Pay what you can
Activiteit Categorieën:
, , , ,
Activiteit Tags:

Organisator

De Hof van Seghwaert
E-mail:
info@hofvansegwaert.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Hof van Seghwaert
Perenboomgaard achter Gaardedreef 169
Zoetermeer, Zuid-Holland 2723 AZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie