Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Kookworkshop: Lunch uit eigen tuin

21 september - 11:00 tot 13:00

€7.50

Maak een verse groentetaart met groenten uit eigen tuin.
Onder leiding van een van onze chef koks wordt er een verse groentetaart gemaakt, met kruiden en groenten uit de tuin van de Kwekerij. Het snijden van de groenten, het toevoegen van de kruiden tot natuurlijk het proeven van het eindresultaat. Het komt allemaal voorbij.

Opgeven kan via hofvansijthoff@gemiva-svg.nl

Over de Kwekerij
Bij Kwekerij Groei & Ontwikkeling doen clienten met een beperking dagelijks werkzaamheden en activiteiten. Deze activiteiten zijn gericht op het groen in de breedste zin van het woord. Van het kweken van groenten en kruiden tot groenonderhoud plegen op verschillende buitenlocaties. Kortom een grote diversiteit aan activiteiten op verschillende uitdagende plekken in het groen in en rondom Leiden.

Over Hof van Sijthoff 
Hof van Sijthoff is een bijzondere lunchroom van de Gemiva-SVG Groep. Bijzonder vanwege de mooie plek (monumentaal cultuurpand Sijthoff). Bijzonder door de mensen die er werken (mensen met een beperking). En bijzonder door de producten die wij gebruiken (biologisch en/of zelf verbouwd bij eigen Gemiva-SVG locaties).

Het kookteam van Hof van Sijthoff en de medewerkers van De kwekerij werken sinds begin juli nog nauwer samen. De koks van Hof van Sijthoff maken namelijk nu ook gebruik van de horecakeuken bij de Kwekerij aan de Nachtegaallaan in Leiden. Op die dagen belanden de verse groenten van het land direct in de pannen in de keuken bij de Kwekerij. Op de andere dagen brengen de medewerkers van het groenteam van De kwekerij de verse groenten met de bakfiets naar Hof van Sijthoff alwaar de koks deze verse groenten verwerken in de lekkerste gerechten!

Gegevens

Datum:
21 september
Tijd:
11:00 tot 13:00
Kosten:
€7.50
Activiteit Categorieën:
, , ,
Activiteit Tags:

Locatie

Hof van Sijthoff
Nachtegaallaan 41
Leiden, Zuid-Holland Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie