Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Drive to Connect halte Lammermarkt

31 augustus - 13:30 tot 17:00

De gele Drive to Connect bus staat op een plein met gras tussen de tegels

In de de aangepaste Amerikaanse schoolbus van Drive to Connect ontdek je welke sdg’s er voor jou toe doen en hoe je hieraan kunt bijdragen. Op 31 augustus staat de bus op de Lammermarkt in Leiden. Wees welkom!

Behalve een aansprekend programma rondom de sdg’s, is de bus ook een knooppunt voor sdg-activiteiten in de stad die onderdeel zijn van Festival 2030.

DriveToConnect weet dat niets blijvende is behalve de verandering en dat dit veel onzekerheid meebrengt wat haast elk mens probeert te mijden. Hierdoor komen veranderingen pas echt op gang wanneer deze noodzakelijk zijn of als ze aantoonbare verbeteringen kunnen laten zien. DriveToConnect brengt onze netwerk- en informatiesamenleving in beeld en laat zien waar en wat er aan het veranderen is, zodat iedereen daar op in kan spelen.

Wij geloven in de open source gedachte, in sharing is caring, in sociale overwaarde maar ook in de kracht van het individu die waarde toe kan voegen aan een gemeenschappelijk doel. Kortom ontdek de mogelijkheden op deze site om een bijdrage te leveren om onze samenleving wat leuker, socialer, mooier en eerlijker te maken.

Gegevens

Datum:
31 augustus
Tijd:
13:30 tot 17:00
Activiteit Categorieën:
,
Activiteit Tags:
, , , ,

Locatie

Lammermarkt
Lammermarkt
Leiden, 2312 CW Nederland
+ Google Maps