Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Co-creatiesessie Samen naar een circulair Leiden

16 september - 15:00 tot 18:00

Tekening van een cirkel met pijlen

Wil jij verder komen op het gebied van circulariteit of ben je geïnteresseerd in wat er mogelijk is? Ben je daarbij op zoek naar samenwerking met andere bedrijven, gemeente of kennisinstellingen? En ben je werkzaam bij een maatschappelijk initiatief of in een van de volgende sectoren: horeca, zorg en bioscience, bouw of detailhandel? Dan is deze sessie wat voor jou!

Tijdens de co-creatiesessie gaan we samen met Leidse bedrijven, gemeente Leiden, Duurzaam Doorgaan en Hogeschool Leiden in gesprek over de samenwerking bij de transitie naar een circulaire economie. Het doel van de sessie is om te verbinden, te inspireren en een eerste stap te zetten in de samenwerking tussen de verschillende partijen. In het eerste deel van de sessie maken we kennis en onderzoeken we wat iedereen wil bereiken op het gebied van circulariteit en wat daarvoor nodig is. In het tweede deel zoomen we in op de samenwerking en hoe we die vorm kunnen geven.

Deze sessie is onderdeel van het onderzoek van Duurzaam Doorgaan en Hogeschool Leiden, in opdracht van de gemeente. In dit onderzoek hebben we gekeken naar de stand van zaken op het gebied van circulariteit, de samenwerkingen die bestaan en de belemmeringen en kansen daarbij. We delen de tussenrapportage met de deelnemers.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan bij Yu Kai Tan (e-mail: y.tan@leiden.nl). Er kunnen max 30 mensen meedoen, dus wees er snel bij!
Let op, eerder stond er een fout in het emailadres, het correcte emailadres is dus y.tan@leiden.nl!

Gegevens

Datum:
16 september
Tijd:
15:00 tot 18:00
Activiteit Categorieën:
,
Activiteit Tags:
, , ,